moshaverrkhob
moshaverrkhob

مشاوره طلاق براي كساني انجام مي شود كه در معرض طلاق قرار دارند، اين مشاوره در بسياري از موارد قبل و بعد از طلاق انجام مي شود و بسته به شرايط فرد متفاوت مي باشد. در اين مقاله به بررسي سوالات مشاوره طلاق و نحوه انجام آن مي پردازيم.

زوجيني كه تصميم جدي به جدايي گرفته باشند قبل طلاق بايد از طريق مشاور اطلاعاتي در مورد پيامد هاي طلاق و اثراتي كه بر روي خودشان و فرزندشان مي گذارد آشنا شوند و راهنمايي هاي لازم به آن ها مي شود تا بتوانند در مورد زندگي شان تصميم بگيرند.

مشاوران زوجين را براي گرفتن تصميم درست هدايت مي كنند، بسياري از زوجين ممكن است اين جلسات مشاوره را مفيد بدانند و تمايل داشته باشند كه رابطه خود را اصلاح كنند و فرصتي دوباره به خودشان و همسرشان بدهند تا با يكديگر به خوبي زندگي كنند، اين مشاوره در بيشتر مواقع تاثير گذار بوده است.

مشاوره روانشناسي طلاق
مشاوره بعد از طلاق باعث مي شود تا فرد آگاهي هاي لازم را در مورد تغييراتي كه در زندگي او به وجود آمده است را دريابد، راحت تر با سوگ بعد از طلاق سازگاري پيدا كند و از اين مراحل سخت به خوبي عبور كند تا شرايط زندگي اش بهبود يابد.

از نظر روانشناسي، در زمينه مشاوره ديدگاه هاي متفاوتي وجود دارد كه باعث مي شود شيوه هاي متفاوتي براي درمان افراد وجود داشته باشد.

در اين مقاله به بررسي شيوه هاي درماني و ديدگاه هاي مورد نظر مي پردازيم.

ديدگاه روانكاوانه
بر اساس اين ديدگاه براي درمان تعارض هاي خانوادگي، زناشويي، مشكلات زوجين و خانواده بايد دليل اين مشكلات و تعارضات را در كودكي جست و جو كرد چون ممكن است فرد تعارضات حل نشده اي در كودكي داشته باشد كه دليل اين مشكلات و تعارض هاي خانوادگي بوده است.

به طور مثال، والدي كه از عشق و محبت دور است و احساس مي كند كه فقدان محبت و عشق دارد ممكن است از طريق پدر و مادرش يك نقش تربيتي زناشويي را به خوبي فرا نگرفته باشد.

بر اساس اين ديدگاه هر يك از والدين ممكن است موقع ازدواج ترس ها و انتظاراتي را به درون خانواده وارد كنند، اين در حالي است كه ازدواج فرصتي براي حل و شناسايي اين تعارضات است كه بر اساس تجربيات شرايط جديدي را بازسازي كنند و به خوبي اين شرايط را كنترل كنند تا بتوانند اين تعارضات را شناسايي و حل كنند.

بر اساس نظر مشاوران زوج درماني بر اساس اين ديدگاه بايد به تعارضاتي كه در زمان كودكي فرد حس كرده است توجه شود و اين تعارضات باعث مي شود تا در سطح ناهشيار فعال شده و بر روي زندگي فرد تاثيراتي داشته باشد.

طلاق و خانواده درماني
طلاق نه تنها يك مشكل براي زوجي كه مي خواهد طلاق بگيرد نيست بلكه ديگر اعضاي خانواده مانند فرزندان، والدين، خواهر و بردارهاي زوج را وارد فرايند درمان مي كند.

در اين هنگام زن و شوهر بايد مشاوره هاي لازم را دريافت مي كنند و تصميم بگيرند كه آيا طلاق بگيرند و يا از طلاق منصرف شوند.

رفتار درماني
يكي از ديدگاه هايي كه در زوج درماني مورد استفاده قرار مي گيرد، مدل رفتار درماني مي باشد كه بر روي طلاق تاثير به سزايي داشته است.

ديدگاه هاي ديگر نظرات خاص خودشان را در مورد طلاق دارند كه مورد بررسي قرار مي دهيم.

بر اساس رويكرد روانكاوي در تبيين طلاق، احساساتي در فرد به وجود مي آيد كه بازتابي از مشكلات زوجين مي باشد و اين احساسات مي تواند شامل افسردگي، استرس، بي اعتنايي و احساس گناه مي باشد.

بر اساس اين ديدگاه، اين واكنش ها مي تواند به خاطر ارتباطات ناصحيح و توصيف نادرست مشكل باشد زيرا امكان دارد مشكل را به خوبي نشناخته باشند و آن را توصيف نكرده باشند.

بر اساس يادگيري اجتماعي، اين مسائل و مشكلات ممكن است به خاطر رفتاري هايي باشد كه فرد آن ها را آموخته اما مي تواند رفتارهاي جديدي بياموزد و آن ها را تغيير دهد.

اما ديدگاه رفتار درماني سعي مي كند كه بر اساس اصول يادگيري و شناختي مسئله و مشكل را درمان كند و تاكيد دارد كه در زوج درماني بايد به رفتار فرد متقابل تاكيد شود.

منبع:كانون مشاوران ايران-مشاوره طلاق چگونه انجام مي شود + سوالات مشاوره طلاق كه بايد بدانيد

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/9/19  ] [ ۱۸ ] [ moshaverrkhob ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 9
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب